SERVER dataset: aenergi-prod
SERVER useCdn: true
SERVER baseUrl: https://beta.aenergi.no
BROWSER dataset:
BROWSER useCdn:
BROWSER baseUrl:
Sommerstudenter

Summer internships 2023

29. januar 2023

Agder Energi og Glitre Energi er blitt ett felles konsern. Vi leter etter summer internships for sommeren 2023 i nye Å Energi. Søknadsfrist er 1. mars.

Å Energi skal bli Nordens mest fremtidsrettede fornybarkonsern. Da trenger vi motiverte og engasjerte medarbeidere. Medarbeidere med idéer og engasjement til å utvikle nye løsninger på tvers av bransjer og verdikjeder. Som kan skape regionale arbeidsplasser og ta de med ut i verden. Som ønsker å bli med på en felles reise mot et nullutslippsamfunn basert på ren energi.

Lurer du på hva Å Energi er? Les mer her.

Er du en ambisiøs student med tre-fire års utdanning? Da kan du bli med på vår reise. Som person er du nysgjerrig og initiativrik. Du har lett for å bli kjent med andre. Hos oss blir du en del av et felleskap som brenner for endring: Vi skal legge til rette for det grønne skiftet ved å skape mer ren energi og levere det gjennom nye og innovative løsninger.

Mangfold og likestilling er viktig. Det øker perspektivet vårt og forståelsen av utfordringene vi står ovenfor. Alle som jobber i Å Energi skal ha mulighet til å påvirke - uavhengig av kjønn, alder, erfaring og kompetanse. Tror du på fremtiden, og ønsker å påvirke den, må du melde din interesse.

Sommerstudenter fra 2022
Cathrine K. Mjåland, Tor Trosten, Malin Bjørgum Breland og Kristine Lehrmann Solvang jobbet med solenergi sommeren 2022.
Liv Hege Ketilsdotter Homme og Markus Andersen hadde studentsommerjobb i Nett-selskapet i 2022.
Eivind A. Falk og John Salvesen jobbet begge med analyse i sin studentsommerjobb 2022

Ledige summer internships

Søk her

Med over 11 TWh vannkraft, tung satsing innen hydrogen, batteri-industri, sol & vindkraft, har Å Energi ambisjoner om å bli Nordens mest fremtidsrettede konsern innen fornybar energi. Har du lyst å bli med på denne reisen?

I Å Energi drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når kloke hoder med helt forskjellige bakgrunner settes sammen og bygger noe helt nytt. Vi søker primært 3. og 4. års studenter til spennende summer internships hos oss med varighet på 6-8 uker hvor det også er mulighet for ferie. Du vil bli en del av et tverrfaglig studentteam på 4-5 personer.

Arbeidsoppgaver

  • Hydrologisk og vassdragshydraulisk modellering. Utvikling og testing av ulik typer matematiske modeller til bruk i regulerte vassdrag. #C++, #Python. #Maskinlæring.
  • Uttesting av algoritmer for optimering av vannkraftproduksjon. Utvikling og testing av metoder for å finne optimal produksjon av vannkraft. #Python, #optimering, #modellering

Personlige egenskaper
Må ha interesse for programmering, modellering og simulering. Sommerjobben passer for studenter med bakgrunn fra fagretninger innenfor energi- og miljø, bygg og miljøteknikk, matematikk, hydrologi, kunstig intelligens og IKT Studenter på masternivå.

Vi forventer ikke at du kan alle arbeidsoppgavene, men du må ønske å bidra positivt i et hektisk og spennende arbeidsmiljø. Er du nysgjerrig, lærevillig og har lyst å arbeide med fornybar energi og bærekraftige løsninger, er dette muligheten for deg.

Hos oss får du:

  • Konkurransedyktig lønn
  • Utfordrende oppgaver
  • Sommersamling for alle studenter i Å energi
  • Engasjerte og kunnskapsrike kollegaer.
  • Moderne kontorer med gode fasiliteter

Vi i Å Energi tror på langsiktighet, derfor kan et internship hos oss gi senere karrieremuligheter på ett av våre kontorer. Etter fusjonen med Agder Energi og Glitre har vi kontorer i Kristiansand, Arendal, Drammen og Lysaker i Bærum.

Søk her

Søk her

Glitre Nett eier og drifter regionalnettet i gamle Buskerud fylke og tilstøtende områder i tidligere Oppland, Vestfold og Hordaland.

Videre eier og drifter selskapet distribusjonsnettene i kommunene Kongsberg, Drammen, Lier, Jevnaker, Lunner og Gran. Selskapet har 360 ansatte og er lokalisert i Drammen, Kongsberg, Hokksund og på Jaren, og er et datterselskap i konsernet Å Energi.

I vår avdeling Nettutbygging, arbeides det bla annet med infrastruktur i nettinformasjonssystemet NETBAS, der vi har høy fokus på datakvalitet. Stillingen som sommervikar/student vil få oppgaver innen dette segmentet. Jobben vil gi et godt innblikk i hvordan arbeidshverdagen i et nettselskap fungerer.

Arbeidsoppgaver:

  • Varierte prosjekter for å heve datakvaliteten teknisk og geografisk i vår nettinfrastruktur
  • Benytte ArcGIS kartbaserte dashboard i kombinasjon med Netbas for å rette feil og mangler i dokumentasjonen av strømnettet
  • Import av innmålingsdata for bla. kabeltraséer i strømnettet

Kvalifikasjoner

Student innenfor geomatikkfagene, elkraft el lignende

Søk her

Case

Zara utviklet løsninger for fremtiden

Gjennom hele sommeren jobbet Zara med å finne fremtidens løsninger for vannkraften som har eksistert i over 100 år

Les mer