SERVER dataset: aenergi-prod
SERVER useCdn: true
SERVER baseUrl: https://beta.aenergi.no
BROWSER dataset:
BROWSER useCdn:
BROWSER baseUrl:
Mann på fotballbane. Foto.

Fortsetter samarbeidet med Strømsgodset

17. april 2023

Glitre Energi og Agder Energi er blitt Å Energi, og fortsetter samarbeidet med eliteserieklubben Strømsgodset. Det nye fusjonerte selskapet tar dermed over stafettpinnen etter Glitre Energi, som har stått bak og sammen med Strømsgodset i 30 sammenhengende år, og går inn i SIF Lauget som en av klubbens aller største og viktigste partnere.

Å Energi et ledende kraftkonsern i Norge med virksomhet i hele verdikjeden, fra produksjon til forbruker. Selskapet har klar ambisjon om å øke produksjonen av fornybar energi, leverer den effektivt gjennom nettet til sine over 230 000 kunder, samt tilby energitjenester som bidrar til oversiktlig og effektivt forbruk.

-Med Å Energi skal vi skape et fremtidsrettet fornybarkonsern som vil spille en viktig rolle i den grønne omstillingen. Vi skal bidra med mer fornybar energi, i tillegg til å utvikle ny industri og arbeidsplasser i Buskerud og Agder. Vi har en tyngde og slagkraft stor nok til å gjøre en forskjell, sier Steffen Syvertsen, konsernsjef i Å Energi.

- Strømsgodset er en motor i næringslivet i Drammensregionen, de har et flott aktivitetsprogram for bedriftene, og gjør en betydelig innsats for mange grupper i samfunnet.

Steffen Syvertsen

Steffen Syvertsen, konsernsjef Å Energi


Å Energi skal profileres på skuldrene på SIF drakta, både på dame- og herrelaget. De vil også overta navnet på Tribune Nord (tidligere H-Vinduet Fjerdingstad-tribunen) som fra 2023 blir Å ENERGI TRIBUNEN.

- Vi skal være en synlig aktør i Drammen, og samarbeidet med Strømsgodset gir oss lokal, regional og nasjonal oppmerksomhet. Strømsgodset er en motor i næringslivet i Drammensregionen, de har et flott aktivitetsprogram for bedriftene, og gjør en betydelig innsats for mange grupper i samfunnet. Vi er opptatt av klubbens sosiale profil, og det gode arbeidet som gjøres med bærekraft, sier Steffen Syvertsen, konsernsjef i Å Energi.

- Nå gleder vi oss til å være kampsponsor på sesongens første hjemmekamp, og skal heie fram laget i Eliteserien, sier han.

Strømsgodsets markedssjef Rune Marthinsen er naturligvis svært godt fornøyd med at avtalen nå er på plass.

- Vi har hatt svært god dialog med Å Energi hele veien, og vi gleder oss veldig til å fortsette, forbedre og utvikle det fantastiske samarbeidet vi har. Å Energi har vært i SIF Lauget siden vi startet med dette markedskonseptet i 1994, så dette blir faktisk den 30-iende sesongen på rad med energiselskapet på SIF drakta. Ingen slår det, og vi er ydmyke og stolte av å spille på lag med det ledende kraftkonsernet i Norge, sier Rune Marthinsen.