SERVER dataset: aenergi-prod
SERVER useCdn: true
SERVER baseUrl: https://www.aenergi.no
BROWSER dataset:
BROWSER useCdn:
BROWSER baseUrl:

Teknologi og innovasjon

teknologi, drammen

I Å Energi er vi i gang med flere spennende prosjekter som skal bidra til å lykkes med den ambisiøse retningen vi har satt.

Teknologi og digitalisering er blant våre viktigste verktøy for å skape verdi fra innovative digitale løsninger. Vår tekniske plattform for utvikling og innovasjon er basert på Microsoft Azure. Plattformen brukes på tvers av alle selskaper og sikrer at nye løsninger raskt kan realiseres.

Vi har mye data - ferdig strukturert - til stor glede for både teknologer og ikke-teknologer.

Å Energi-konsernet har et høykompetent teknologimiljø som utvikler løsninger og samarbeider med innovative eksterne partnere. Læring og deling er satt i system for å sikre individuell kompetanseutvikling. Viktige fokusområder er AI/maskinlæring, automatisering og selvbetjening. 

Energibransjen er i endring, og teknologer som forstår forretning blir stadig viktigere. Våre teknologer jobber derfor tett sammen med domeneeksperter for å levere løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre - både for våre ansatte og for deg som sluttkunde. Bærekraft og sikkerhet ligger til grunn for alt vi gjør.

Kvinne lener seg mot grønn vegg

Teknologi

- Dette er et selskap som satser på teknologi

Marianne jobber som dataanalytiker og systemutvikler hos oss. Les mer om hvordan hennes arbeidshverdag er.

Les mer
Portrettbilde av Ingvill Heskestad Mykland

Ingvill Heskestad Mykland

Konserndirektør Teknologi, innovasjon og sikkerhet

+47 95 12 66 63

ingvill.mykland@aenergi.no