SERVER dataset: aenergi-prod
SERVER useCdn: true
SERVER baseUrl: https://www.aenergi.no
BROWSER dataset:
BROWSER useCdn:
BROWSER baseUrl:

4. juni i Kilden teater og konserthus

Å Energi-konferansen 2024

Verden venter ikke på Norge

Å Energi-konferansen er over for denne gang! Vi sees neste år.

Program og foredragsholdere

På Å Energi-konferansen 2024 møtte du foredragsholdere med unik innsikt for å skape løsninger som gir kraft til en fornybar fremtid

Se programmet

Hva ble diskutert?

Verden står midt i en total omstilling av energisystemet. Energipolitikk har blitt sikkerhetspolitikk og skaper nye geopolitiske spenninger. Økende konflikt og kostnader skaper hindringer. I landene rundt oss går energiomstillingen i rekordfart. Hvordan sikrer vi at Norge ikke blir hengende etter?

Energiomstillingen er en av vår tids største utfordringer og klimakrisen gir oss dårlig tid. Europa viste vei, USA har hengt seg på og i Kina går det raskere enn noen kunne forestilt seg. På COP 28 ble det bestemt at verden skal triple produksjonen av fornybar energi. På seks år!

Norge og verden står ovenfor store dilemmaer når det fremover skal gjennomføres enorme investeringer for å sikre tilgang til ren energi. Nå trengs kraftfulle politiske tiltak som balanserer ulike og ofte motstridende hensyn der tilgang på kraft og andre samfunnshensyn som natur spiller opp mot hverandre.

På Å Energi-konferansen spurte vi hva som skal til for at Norge går foran i overgangen til en fornybar fremtid. Vi inviterte politikere, beslutningstakere og ledere til å reflektere, dele og diskutere noen av de vanskeligste og viktigste problemstillingene samfunnet nå er stilt overfor.

Disse møter du

Mannen bak en av verdens største energirevolusjoner

Har du hørt om det grønne skiftet i Uruguay? Utviklingen i det sør-amerikanske landet de siste 15 årene er intet mindre enn en energirevolusjon. Arkitekten bak kommer til Å Energi-konferansen i Kristiansand 4. juni.

Les mer
Takterassen på nye Kunstsilo i Kristiansand

Opplev Kunstsilo

Vi lader opp til konferansen med et unikt minglearrangement kvelden før. Bli en av de første som får oppleve Kunstsilo, som allerede før åpning har fått internasjonal anerkjennelse. Knytt verdifulle kontakter i spektakulære omgivelser. Begrenset antall plasser!

Vakker arkitektur på Kilden i Kristiansand

Kilden teater og konserthus

Å Energi-konferansen 2024 arrangeres i Kilden teater og konserthus i Kristiansand. Med sitt slående moderne design og imponerende størrelse, har bygget blitt et ikon for kunst og kultur i regionen.

Spørsmål om konferansen?

Jon Anders Skau

Jon Anders Skau

Leder Kommunikasjon

+47 47 63 50 78

jon.anders.skau@aenergi.no

Anette Espegren

Billetter og overnatting

+47 90 95 97 09

anette.espegren@aenergi.no