SERVER dataset: aenergi-prod
SERVER useCdn: true
SERVER baseUrl: https://www.aenergi.no
BROWSER dataset:
BROWSER useCdn:
BROWSER baseUrl:

4. juni i Kilden teater og konserthus

Å Energi-konferansen 2024

Verden venter ikke på Norge

Verden står midt i en total omstilling av energisystemet. Energipolitikk har blitt sikkerhetspolitikk og skaper nye geopolitiske spenninger. Økende konflikt og kostnader skaper hindringer. I landene rundt oss går energiomstillingen i rekordfart. Hvordan sikrer vi at Norge ikke blir hengende etter?

Hva skal vi diskutere?

Energiomstillingen er en av vår tids største utfordringer og klimakrisen gir oss dårlig tid. Europa viste vei, USA har hengt seg på og i Kina går det raskere enn noen kunne forestilt seg. På COP 28 ble det bestemt at verden skal triple produksjonen av fornybar energi. På seks år!

Norge og verden står ovenfor store dilemmaer når det fremover skal gjennomføres enorme investeringer for å sikre tilgang til ren energi. Nå trengs kraftfulle politiske tiltak som balanserer ulike og ofte motstridende hensyn der tilgang på kraft og andre samfunnshensyn som natur spiller opp mot hverandre.

På Å Energi-konferansen spør vi hva som skal til for at Norge går foran i overgangen til en fornybar fremtid. Vi inviterer politikere, beslutningstakere og ledere til å reflektere, dele og diskutere noen av de vanskeligste og viktigste problemstillingene samfunnet nå er stilt overfor.

Disse møter du

På Å Energi-konferansen 2024 møter du foredragsholdere med unik innsikt for å skape løsninger som gir kraft til en fornybar fremtid

Se foredragsholdere
Takterassen på nye Kunstsilo i Kristiansand

Opplev Kunstsilo

Vi lader opp til konferansen med et unikt minglearrangement kvelden før. Bli en av de første som får oppleve Kunstsilo, som allerede før åpning har fått internasjonal anerkjennelse. Knytt verdifulle kontakter i spektakulære omgivelser. Begrenset antall plasser!

Vakker arkitektur på Kilden i Kristiansand

Kilden teater og konserthus

Å Energi-konferansen 2024 arrangeres i Kilden teater og konserthus i Kristiansand. Med sitt slående moderne design og imponerende størrelse, har bygget blitt et ikon for kunst og kultur i regionen.

Se film fra Å Energi-konferansen 2023 her:

Video fra Å Energi-konferansen 2023

Spørsmål om konferansen?

Jon Anders Skau

Jon Anders Skau

Leder Kommunikasjon

+47 47 63 50 78

jon.anders.skau@aenergi.no

Anette Espegren

Billetter og overnatting

+47 90 95 97 09

anette.espegren@aenergi.no